perjantai 25. marraskuuta 2011

Pikkujoulu!

Eikös tänään ole se virallinen pikkujoulu päivä?
Me nautimme piparin tuoksusta ja lämpöisistä pipareista jotka tyttäreni ystävänsä kanssa paistoivat. Hulina päivä takana,mutta ihana sellainen.

Olen nyt kolmena vuonna töissä pitänyt joka adventti-perjantaina pienen adventti hetken ja niin tein tänäkin vuonna, vaikka olen vielä virallisesti äitiyslomalla. Hurjasti minua jännitti mennä ison lapsi ryhmän eteen, pitkä tauko edellisestä kerrasta. Mutta jännitys unohtui kun huomasi kuinka lapset keskittyivät kertomukseen ja elivät sen mukana. Suurin kiitos tulee juuri lapsilta, heidän kommentit ja ilmeet palkitsevat. Ja nyt odotan jo innolla ensi perjantaita kun pääsen taas jatkamaan kertomusta.

Pitkän matkan paketit on lähetetty maailmalle, Australian ja Jenkkien ystävämme odotelkaahan postia. Joulukortti kuvatkin on nyt tuossa pöydällä, taidan huomenna ottaa illasta hetken ja käydä kortteja kirjoittelemaan. Huomenna on taas ohjelmassa perinteinen joulukadun avajainen johon menemme koko porukalla joulupukkia moikkaamaan.

Perjantain onnen hetki, koti on siivottu,kynttilät palaa,lapset alkaa rauhoittua ilta puuhiin ja minulla lasissa kylmä joulusiideri. Ja kaikkein parasta, edessä on taas jälleen huippu viikonloppu oman perheen parissa.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti