sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kevät siivous...

Aina se tulee kunhan aurinko alkaa lämmittää ja vesipisarat tippuilee räystäiltä. Niin mikä? No minun siivous vimmani. Kaikki pöly alkaa talven pimeyden jälkeen näkyä ja ällöttaa, ne vain on saatava pois ja mieluummin heti. Nurkat ja kaapit tulee koluttua. Tänä vuonna teemana on pois heittäminen. Kaikkea sitä tulee säilytettyäkin vain siltä varalta että joskus tarvitsee. Meilläkin kun tuota tilaa on missä säilöä niin kaiken varalta meillä sitten on vaikka mitä. Muuttojakaan ei ole nyt ollut eikä näy lähi tulevaisuudessa joten tänä keväänä tavarat vähenevät sitten kevät siivouksen myötä. Tai se on ainakin minun ajatukseni, meidän hamsteri voipi olla sitten toista mieltä ;)

Siivous vimma on ensimmäinen kevään merkki, seuraava on sitten verhojen vaihtaminen. Ja sitäkin jo aloittelin tänä viikonloppuna. Olen ollut ihmeen enrginen koko viikonlopun ja kiitos siitä kuuluu varmasti tuolle lämpöiselle valo pallolle taivalla.

Tämä siivoaminen ja pyykin peseminen ja luuttuaminen ja järjeteleminen on ollut todella rentouttavaa. Tulee siistiä jälkeä ja samalla saa ajatuksetkin tuulettua. Tämä tunne harmi vain on hyvin hetkittäistä ja nyt kun se on päällä siitä pitää siis ottaa kaikki hyöty irti joten taidanpa lähteä seuraavan huoneen kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti